torsdag 11 april 2013

Sjukstuga

IMG_9473ny

Lillstumpan i mormors famn…

Hade planerat helgstädning idag under tiden Liam var på dagis, men icke. Efter dagislämningen började jag plötsligt må skitdåligt. Yr, illamående och så fort jag reste mig upp kände jag mig svimfärdig. Så när Nomi sov middag intog jag soffläge och fick sova i närmare två timmar. Dock mådde jag inte bättre efteråt utan det har fortsatt under hela dagen. Jävla skit.

Efter dagis hann vi träffa vår lille Liam en liten stund innan han skulle till veckans kyrkis. Och igår undrade hans mormor om han fick sova över där i natt, så efter kyrkis hämtade hon honom (efter att ha varit här en stund och myst med Nomi) och han fick följa med hem till Lessebo.

Nu ska jag alldeles strax gå och häva mig i sängen och hoppas att den här hemska yrseln försvinner tills imorgon!

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Men usch då! Krya på dig!!

Anonym sa...

Så söt Lillstumpa -Puss ...
Kryyyyyyyyyis Kraaaaaam pårej vännen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam