söndag 14 april 2013

Vecka 15 på Instagram

Liam sitter i "stora" bilen. Tänk att lillasysters leksaker kan vara så roliga, och tvärtom :)Mammas cooling i pappas brillor :)När man upptäckter att sambon åkt till jobbet för en halvtimme sedan och man fortfarande kollar på fotbollskväll.. ja, då är man jävligt trött.Lämnat brorsan på dagis och handlat!Tittut!Det första Liam gör när han kommer hem.. pysslar!Någon har lärt sig klappa händerna idag. Så fort vi sjunger klappas det!Yeees, över 1100... det tar sig sakta men säkert!Imorse på väg till dagis.. mina gullvippor.Memo med Liam!Mår skit... Yr, illamående och känner mig svimfärdig så fort jag reser mig upp. Tur Nomi sover middag för nu intar jag soffläge med några desperata hemmafruar."You see this? This is Kowstaa Bowdaa..!" Haha, mår redan lite bättre!Mormor kom förbi på mys!gens post: Ljuvliga somnarskor till Nomi från Goggisar som jag hade turen att vinna för ett tag sedan hos @mansondust! Och sen tyckte Göteborgs Kex att vi skulle ha lite fika till helgen :)Fredagsmys!Tuffelituff...Liam kom på att man kan forma en tandborste av resten av mackan. Så nu sitter han och borstar tänderna vid frukostbordet :)En tandborste och så en båt som tydligen tillhör "Hatte, Hatte å Hatte" (knattarna)Avslutar denna Instagramvecka med en syskonbild ♥

2 kommentarer:

SANDRATORN.SE sa...

Min blick drogs direkt till tacosen! Haha! :D Fina bilder!

Anonym sa...

Waooo...ljuvliga foto & jag är som du ver svag för svart/vit så det nere till höger är favis hihi
/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam