fredag 5 april 2013

Fredag i stan med shopping och lekland

Barnen och jag tog sovmorgon idag, enda till nio. Och Nomi hade nog fortsatt att sova om det inte vore för hennes storebror som prompt skulle in och röja på rummet och glo på en lastbil som stod utanför fönstret. Men vi steg upp och åt frukost innan helgstädningen satte igång. Det plockades, dammsögs, skurades och barnen fick ett bad. Och lagom till pappsen klev upp vid tolv efter sin jobbnatt var hemmet städat och barnen var rena och påklädda. Sen var det bara jag kvar men jag är ju alltid sist...

Vi packade sedan in oss i bilen och åkte till Växjö. in lillebror fyller år i morgon så vi besökte Grand för att handla present och lite annat smått och gott. Vi passade även på att äta smarrig buffé på Baked & Grilled till middag.

Det bästa sparade vi såklart till sist; Leo’s Lekland! Liam gav ifrån sig ett lyckligt glädjetjut när vi rullade in på parkeringen. Klockan hade hunnit bli fem så vi hann bara med två timmar innan de stängde, men Liam var väldigt nöjd ändå!

IMG_8818IMG_8866IMG_8953IMG_8971IMG_8802IMG_8883

2 kommentarer:

Sirpa sa...

Vilka härliga bilder! Önskar dig en skön helg!
Kram Sirpa♥

Anonym sa...

Ooo..Så skojsigt & vilka fina foto :)
/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam