söndag 14 april 2013

Sjukstuga. Typ.. eller va?

IMG_9646

Saft och kaka i kyrkan!

Vi har haft en konstig, trist helg. Det började ju i torsdags med att jag hade yrsel från morgon till kväll, det var sedan bättre under fredagen men har kommit och gått lite som det vill. Jag vet inte riktigt vad det är som går just nu, men det är en mysko jävla blandning på sjukdomar i alla fall.

Under helgen har hela familjen fått lite av varje till och från. Ja, det är lika konstigt som det låter. Kräkningar, halsont, diarré, feber, ömmande axlar, yrsel, förkylningar, noll och ingen energi över till annat. Ja, som sagt, mycket konstigt.

Idag mådde i alla fall jag och barnen bättre och bestämde oss för att gå till lekparken så snart pappsen vaknat. Vi hade alla behövt frisk luft och lite skoj, men Simon mådde jättedåligt. Istället följde Liam och jag med min mor och bror till kyrkan. Liam tycker det är så roligt att åka dit och det blir ju lite annorlunda nu när brorsan praktiserar där, då vill man ju såklart vara med och stötta honom när han är med under gudstjänsterna. Men absolut inte varje söndag, så roligt ska vi inte ha det!

Här hemma har nu Nomi somnat för natten, Liam spelar mobilspel, gubben tittar på sport och jag slösurfar. Kvällen kommer spenderas i soffläge, kanske med en hyrfilm? Vi får se!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Liam håller koll på saften hihi Härligt att ni mår bättre & skojsigt med kyrkan & lekplatsen :)
Ha en fin Måndag/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam