torsdag 4 april 2013

Vår torsdag

Förmiddagen ägnade jag åt att tömma köpmannadisken vi har i hallen, den var full med allt möjligt bråte. Den har agerat “gömställe” åt en massa som man inte vet vart man ska göra av alldeles för länge. Så den tömdes, rengjordes och är nu redo att förvara cykelhjälmar, mössor, vantar, halsdukar, solbrillor och så vidare. Hallgarderoben gicks också igenom och det rensades och organiserades även där. Så skönt med lite ordning och reda bland alla ytterkläder. Och Nomi var med och hjälpte till också såklart, hon skulle gå igenom allt som hamnade på golvet!

Under eftermiddagen har jag hämtat Liam på förskolan. Det har varit så härligt och soligt väder de senaste dagarna så när jag kommer dit är alla barnen ute och leker. Det har nästan varit omöjligt att få med sig Liam, han skaa baaaraaa leka liten stund till i geggamojan, gräva i sandlådan och köra skottkärran.

När jag väl fick med mig honom handlade vi i affären innan vi kom hem och väckte pappsen som sov efter en jobbnatt. Nomi sov också, som vanligt sin 3-timmars middagslur och vaknade strax efter. Vi hann inte umgås så länge förrän det var dags för Liam att åka till kyrkis och ha roligt med sina kompisar!

Under kvällen, när Liam kommit hem, åt vi en god middag, sen blev det lite lek och mys innan det var dags för kvällsmat och nattning. En helt okej torsdag med min familj. Och tänk, imorgon är det redan helg igen!

IMG_8705IMG_8697IMG_8702IMG_8726

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart & så fina foto :)
/Kram

Nathalie sa...

Tack för inspirationen, har idag röjt hela vårt sovrum efter att igår läst ditt inlägg här :) Jättefina bilder du lägger upp!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam