söndag 28 april 2013

Söndag med besökare

Idag har vi haft lite besök här hemma. Vid ett-tiden kom min mormor och Arne. Nomi och jag hade bakat en blåbärspaj med vaniljsås så lite kaffe blev det när dom kom. Men de hann inte stanna så länge men strax efter att de åkt kom mor och bror med en liten Liam som sovit över också. Prat och lek blev det och efter att gubben gett sig av till fotbollen dukade vi fram varma baguetter och massa gott pålägg. Liam hade redan ätit middag och jag var inte på middagslagninghumör idag, så det fick bli så här. Inte mig emot dock, jag är en smörgåsmänniska.

Ikväll har jag och barnen lekt med duplo. Liam och jag bygger och Nomi hon krossar allt i sin väg. Efteråt fick de små skitgrisarna sig ett bad och strax efter var det dags för Nomi att äta välling och sova. Somnat har hon dock inte gjort än, hör hur hon slår med sin skena i spjälorna. Men hon somnar snart. Liam får vara uppe en stund till då han r ledig imorgon och tittar på Törnrosa.

IMG_0655IMG_0604IMG_0610IMG_0629IMG_0686IMG_0615

1 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå mysigt gottit & härligt :)
Finfina foto som vanligt på dina godingat/Puss från "tant" Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam