lördag 20 april 2013

Grillkväll i solen

IMG_0028

Herrejävlar, vilket underbart väder vi haft idag. Riktigt varmt och soligt så under eftermiddagen kunde vi ha balkongdörren på vid gavel och njuta ordentligt. Plockade fram utemöblerna också och Liam lekte med sommarleksakerna.

Givetvis blidde det grillat till middag, annat vore galet. Slängde ihop en potatisgratäng, tzatziki och smarriga grillspett med korv, bacon, fläskfilé och champinjoner. Supersmarrigt.

Under kvällen har vi sedan myst i soffan med gottis och bra tv. Liam hade det riktigt gott i soffhörnet med russin, päronsaft och Pringles som han smaskade på till De fem legenderna. Det var ju “någon” som råkade somna en halvtimme in i den filmen i gårkväll, så han fick se om den. Tyckte den var lite småläskig ibland men påskharen och tomten vägde upp det alla gånger!

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Ja, det var verkligen helt underbart väder igår och det verkar bli lika härligt här idag också :)

Anonym sa...

Sååå mysigt & gottit :)
Ha nu en fin Söndag/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam