tisdag 30 april 2013

Valborgsmässoafton

I morse trodde vi nästan att valborg skulle få firas hemma då Liam vaknade och var jättehängig, ledsen, huttrig och slö. Och inte ville han till dagis, han ville bara mysa i soffan. Så han fick vara hemma och vila upp sig.

Under eftermiddagen var han sig själv igen så vi tryckte in oss i bilen och åkte ner till Skruv. Först hälsade vi på barnens morfar där vi åt korv med bröd och Liam åkte även stora traktorn med morfar. Lycklig var bara förnamnet.

Vid halv sju var vi på plats nere vid badsjön. Vi brukar ju alltid fira i Kosta annars, men det är inte ens speciellt trevligt att gå ner dit, man vill bara att det ska ta slut. Så i år stod det mellan Skruv och att stanna hemma. Men vi åkte och där är det hur mysigt som helst med en liten minimarknad och brasan precis vid sjön. Och kul att träffa lite folk att prata med också. Liam hade skitkul, han var nere vid vattnet hela tiden och kastade sten och pinnar!

IMG_0849IMG_0851IMG_0855IMG_0858

1 kommentarer:

Anonym sa...

Oooo,så härligt & skönt att lillkillen Liam kryade på sig...
Ljuvliga foto,Agnes/Kram på Er & ha en härlig 1-a Maj!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam