söndag 28 april 2013

Vecka 17 på Instagram

Hyresvärden kom med en ny spishäll idag då den andra spruckit. Men den nya är så fin och blank så jag vill knappt inte använda den :)Ja, så kan man ju också somna.. ;)Nomi och jag hälsar på hos gammelmormor idag!Nyklippt Bonzo, så sööt :)Nattar svårsövd bebis...Puss syrran! ♥En grinig Nomi sover, huset är nystädat och Liam och jag pustar ut i soffan med Lejonkungen!"Mamma, åka bil Essebo.. fika måmå" Sagt och gjort :)Väntar på mat.. Skulle egentligen grillat men det blidde lite efter i schemat, så ikväll kör vi pizza :)Undrar så smått vem som gett grannen ett trumset i femtioårspresent. Och när han kommer tröttna.Berättade för Liam vid frukosten att vi ska åka iväg klockan 11 för vi har en liten överraskning. Han slängde i sig mackan och på med ytterkläderna. Så nu sitter han redo, i kalsipper och allt :)Lunch!Framme vid överraskningen - nöjd kille!En trött tjej på väg hem från Käälmäär...Nom nom...Nyvaken fis!Fika!Bara jag och barnen hemma.. lite legobygge och snart ett bad!Ikväll blir det film.. Passar på och ser en sån här när gubben inte är hemma, tjejfilmer är ju ingen favorit :)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara foto som alltid :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam