söndag 21 april 2013

Vecka 16 på Instagram

En liten tjej som sovit middag och vaknade dunderförkyld, febrig och ledsen. Det här tar aldrig slut...Liam bygger och Nomi mosar!Nystädat hem, fan så skönt. Nomi nanar så nu blir det lite lunch och DH!Paket från Danmark kom idag!Jävla hals... Idag hoppar jag över frukosten och dricker varm mjölk med halstabletter i. Och hoppas att den här helgen inte blir fullkomligt smaklös.Gudmor här idag!Gött, nu börjar det hända något...Händige NomiAsså helvete vad rädd jag blev. Pojkarna är på fotboll, Nomi nanar och jag låg och vilade på soffan. Då börjar en manskör sjunga VAR BOR DU LILLA RÅTTA för full hals inne hos grannen och avslutar med fyra HURRA!! Höll på att skita ner mig fullkomligt och det lät som att de stod i vårt egna vardagsrum. Men men, Nomi vaknade såklart så nu var den vilan slut... HURRAAA!!!Och nu kom pojkarna hem med glass... Daimstrut ♥Helvete vad varmt och soligt - härligt! Plockat fram utemöblerna och Liam har hittat sommarleksaker :)Grillkväll! Potatisgratäng, tzatziki och grillspett :)Mmm...Liam har det mysigt i soffan med chips, russin och filmen De Fem Legenderna!Precis kollat avsnitt 1 och 2 av Game of Thrones säsong 3. Meer.. jag vill ha meeeer...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt mysiga foto även denna vecka :)
/Kram Annmi

Sara - Ensamstående mamma sa...

Vilka härliga bilder :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam