tisdag 2 april 2013

Tillbaka till vardagaen

IMG_8391ny

Bild från igår på min busungar!

Idag var Liam tillbaka på förskolan igen efter en härlig påskvecka. Under tiden jag skjutsade honom dit låg Nomi hemma och sov som en liten stock, hon tog sovmorgon till halv tio. Och eftersom Simon återgått till nattskift sov han såklart också.

Under vår tisdag har vi tagit en liten utflykt till Lessebo när Liam kommit hem och Simon vaknat. Jag passade då på att springa in i tygaffären och köpa tyg och grejer till ett miniprojekt (bilder kommer imorgon) som jag under kvällen suttit och pysslat med. Sen har vi mest bara varit under kvällen. Simon har lagat sin supergoda köttfärspaj med en stor sallad till, barnen har lekt och vi har myst i soffan. En helt okej start på vardagen igen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ooo,så härligt & gottit med köttfärspaj :)
Underbart vackert foto på dina sötisar i svartvitt/Puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam