måndag 29 april 2013

Psst… nytt i barnens garderob!

Psst är ett nytt danskt t-shirtmärke där lille Andreas, 4 år, står i spetsen. Medan hans mor Charlotte gör de häftiga trycken, är det Andreas som i slutändan bestämmer vad som är snyggt. För det ju barn som han själv, som ska bära de coola tishorna. Resultatet är en samling t-shirts utifrån barnens värld: grävmaskiner, barnvisor och vilda djur i överraskande färgkombinationer.

Mina barn har fått äran att prova varsitt plagg ur den häftiga kollektionen. Liam fick en t-shirt med en haj i knalliga färger, han tycker hajar är såå coola och blev jätteglad för sin nya tröja. Nomi fick en med lika knalliga, somriga flamingos!

Kläderna finns i storlekar från 18 månader upp till 5 år. De är tillverkade av 100% ekologisk bomull och trycken är naturligtvis fria från PVC och phatalat. De finns att köpa hos bland andra Miinto.dk samt Lekmer.se.

IMG_0777IMG_0718IMG_0731IMG_0804IMG_0787IMG_0722IMG_0725IMG_0738

1 kommentarer:

Anonym sa...

Waoo så fina & vilken cool haj :)
Underbara foto mé/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam