onsdag 3 april 2013

Nysytt till hall och vardagsrum

Det blev ju lite sytt här igår. Älskar att sy, tycker det är så kul. Och att se resultatet är ju allra roligast!

Här hemma är det mycket svart, vitt och grått som gäller. På våren brukar vi bryta av med lite vårigt limegrönt, på hösten murrig lila och vid jul varmt rött. Kul med förnyelse.

I vår lilla hall, mellan den vanliga hallen och köket, har vi en bokhylla stående som är full med pärmar, kokböcker, barnens pyssel och så vidare. Hur mycket man än städar och plockar i den så ser det ändå stökigt ut. Så jag bestämde mig för att sy ett skynke till den och genast såg det mycket trevligare ut! Det blev massor av tyg över så jag sydde ett par kuddar till soffan när jag ändå var i farten och där blev det också himla mycket trevligare!

IMG_8576IMG_8596IMG_8586IMG_8581

3 kommentarer:

Anonym sa...

Waoo...Så snyggt,va duktig du är på att sy :)
/Kram i Vårsolen

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Men så duktig du är! Jag är urkass på att sy och gillar det inte alls. Något min "svärmor" försöker tvinga på mig att jag ska börja med...

Emelie - Mamma till Malte sa...

Vad fint det blev, duktig du är!! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam