tisdag 23 april 2013

Traktorstrul och annat kul

I förmiddags, efter att vi lämnat Liam på dagis, åkte Nomi och jag till Broakulla för att hälsa på min mormor. Hon dukade upp med storfrukost när vi kom och det blev en hel del ätande och pratande. Nomi höll låda också, det ska dansas och sjungas mest hela tiden nu. Hon vickar på sina små höfter och sjunger “Oola, ooola, ooooola!” för full hals!

I eftermiddags, efter att hela familjen ätit middag, klädde vi på oss och gick ner i källaren. Liam ville så gärna köra sin eltraktor som han fick av morfar förra julen och som har vilat i källaren under hela vintern. Batteriet har stått på laddning men när vi skulle få igång den ville den absolut inte starta. Besvikelsen var ett faktum. Men vi letade istället upp några av Liams gamla leksaker som passar Nomis ålder och gick upp och lekte. Batteriet får ladda lite till och förhoppningsvis slipper vi köpa ett nytt!

IMG_0145IMG_0155IMG_0150

4 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Hihi! Jag kan se framför mig när hon står och dansar, gullunge :)

Anonym sa...

Hihi,de är såå söta & jag kan riktigt höra skrattet & lite Oola, ooola, ooooola :)
/Kram på Er!

Jennie Johansson sa...

ÅHHH vart har du hittat Nomis fina tröja med katterna ? Min dotter älskar katter, allt är "tse" så fort hon ser en katt.. helt galen. Den där skulle klä henne..
Kram Jennie

Agnes sa...

Svar till Jennie Johansson:
Visst är den underbar? Det är en klänning från Molo och den heter "Kitten". Den är dock från en äldre kollektion och vet inte om den går att köpa ny längre dock.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam