torsdag 18 april 2013

Nomi 10 månader

Idag blir Nomi 10 månader gammal. Tänk att det bara är två månader kvar, sen har vi en 1-åring här i huset.

Som vanligt har jag letat reda på en bild från när Liam var i samma ålder (till höger), det är ju så kul att jämföra. Och visst är dom himla lika till utseendet. Det är lite konstigt att tänka sig bara att Liam började gå på sin 11-månadersdag. Även om Nomi har utvecklats jättemycket på kort tid så känns det ändå ganska avlägset, men man vet ju aldrig!

Det är en himla fart på henne i alla fall. Hon kryper och ålar om vartannat, klappar händerna, vinkar och säger “ma-ma-ma-mamma”. Hon försöker även dra sig upp på möbler (ej stående ännu, utan på knäna) för att nyfiket rycka tag i allt hon kommer åt och slänga ner på golvet. Det händer saker hela tiden!

0201

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,de är ljuvliga dina små & visst är de lika :)
/Puss & Kram från "tant" Annmi

Pst...Jag håller på & Designar för full,skam den som ger sig hihi

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Ja, dom är verkligen lika varandra :)

Skönt ändå att du inte behöver vänta alltför länge. Här uppe har jag hört att det är först 8 månaders väntetid till utredning och sen är det väntetid till själva operationen också...

KRAM

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam