onsdag 10 april 2013

Svårsövt här i huset…

IMG_9458

Två nybadade pyjamasfisar!

Nu tror jag äntligen att Nomi somnat. Hon har blivit väldigt svårsövd både när hon ska sova middag och för natten. Det ska bara snurras, skrattas, bankas och röjas. Stackars Liam kunde inte somna för allt oljud så han sover sött i vår säng istället.

Väntar på att sambon ska komma hem från innebandyn, sen blir det finalen av Sveriges Mästerkock innan han beger sig mot nattskiftet. Jag ska sen försöka ta tag i en massa som ligger på hög och väntar, lite design och sånt, innan läggdags.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå mysiga & söta Pyjamasfisar :)
/Nattiskram

Cissi - mamma till 2 små prinsessor sa...

Svårt med svårsövda barn.. är dock gulligt när det snurras, skrattas och busas istället för skriks - haft några såna nätter/kvällar nu på sistone

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam