måndag 15 april 2013

Måndag med morfarbesök

Den mycket lustiga sjukstugan har fortsatt även idag, främst för sambon som knappt kunde prata när han vaknade. Jag mår dåligt på morgnarna mest men när eftermiddagen kommer lugnar det sig och jag mår bättre. Dock ändå trött och orkeslös. Hoppas att detta tar slut snart, så man kan återgå till det vanliga. De senaste fem dagarna har varit skittrista, rent ut sagt…

Vi fick lite trevligt besök vid två-tiden idag i alla fall, barnens morfar kom med blåbärsmuffins och stannade en stund på kaffe, prat och pyssel med barnen. Mer än så har vi inte gjort sen, förutom att Liam och jag handlat och vi har lagat middag.

I skrivande stund har barnen precis fått ett kvällsbad och Nomi sover nu got för natten. Liam får däremot vara uppe en stund till och tittar på Ducktales innan han ska sova klockan åtta. Imorgon är det tillbaka till dagis igen!

IMG_9656IMG_9665IMG_9659IMG_9654

2 kommentarer:

Junitjej sa...

Hoppas ni blir friska snart!

Anonym sa...

Härligt med orfarbesök :)
Hoppas ni kryar på er /Kraaaaaam Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam