söndag 3 mars 2013

Vecka 9 på Instagram

Dagens Liam, busig som attan!Utelek!Maaaat, hungrig som en gnu!Nomi och Bella!Bara en massa bra tv ikväll! Zappa över till Oscarsgalan med emellanåt :)Sportlovet slut, nu blire dagis!Var är Nomi.. Vaaaar är Nomi? Den här lilla tjejen börjar bli attans snabb på att ta dig runt och gillar att gömma sig i lektältet :)Mumsig torsk, potatis och dillsås till lillstumpan.Ny beställning på bloggdesign färdig idag. Extrapengar är ju inte fel :)Nyvaken gladfis!Redo att hämta brorsan!Idag äter vi köttsoppa och nybakat bröd!Pyssla, pyssla.. Han hade gjort det dygnet runt om han kunde.Nana lite middag..Då vänder vi blad...Frulle.Utsövd och redo för bus!Liam tjatar om att baka.. det får han ta med pappa sen när han kommer hem :)Går igenom kläder som ska ut på tradera i dagarna.Mot affären!Nytt till Liam idag!Jag ska måla hela världen lilla mamma...Lätt världens finaste teckning. Liam har målat ett hus med svart tak och brun dörr, gräs, blomma, sol och moln!Mot Broakulla!Mellomys!Här är det tåglek som gäller idag!Brorsan verkar på humör idag. Självförvållat, sjäääälvförvållat!På väg till Ikea. Me like spontana söndagar!Liam tycker Ikea är värsta leklandet, alltid lika kul :)Äntligen är nya hyllan uppe.. det tog sin lilla tid!Åh, National Treasure nu!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam