lördag 9 mars 2013

Barnens rum

Tänkte jag skulle passa på att ta lite bilder på barnens rum nu när Liam är iväg. Det har inte hänt så mycket sen sist jag visade, förutom att Nomi flyttat in och så har dom fått en större bokhylla där alla böcker och leksaker får plats.

Vad som händer när spjälsängen är urväxt vet jag inte men det lutar åt en våningssäng, bra förvaring och skrivbord. Gäller att få det att funka när de delar rum. Synd att rummet inte hade fler väggar och större yta, Det blir ju himla pussligt med bara en stor vägg och sen småsnuttar i resten av rummet. Men ja, det löser sig väl!

IMG_6528IMG_6558IMG_6561IMG_6571IMG_6548IMG_6526IMG_6520IMG_6576IMG_6583IMG_6575IMG_6523IMG_6564IMG_6617IMG_6589IMG_6619

5 kommentarer:

Anonym sa...

-Underbart sött- Sköna Hem Barn :)
/Kram & ha en fin Lördag!

Anonym sa...

Så fint de bir.
Www.mammatea.se

Sara - Ensamstående mamma sa...

Men gud så fina rum dom har.. :) Jonahs rum ser ut som.. ja jag vet inte vad, jag har inte lagt ner någon tanke alls bakom inredningen. Bara slängt in det som han behöver, typ :P

Vanilla sa...

Åh, vad mysigt! Vi har lite samma smak du och jag! Älskar den gröna färgen som ni valt, det kommer förmodligen bli mycket grönt i Lilla hjärtats nya rum i huset också snart! :-)

En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma sa...

Åh, så FINT dom har det! Och jag älskar dörren :)
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam