onsdag 13 mars 2013

Kvällstrött mamma…

IMG_6755

Jag tänkte skriva ett litet inlägg så här på kvällskvisten, men om vad har jag då ingen aning om. Dagen har flutit på i vanlig takt med dagislämning, bebisbus, dagishämtning, handling, matlagning.. ja, det där vanliga vardagliga.

Ska faktiskt chocka mig själv genom att stänga ner och gå och lägga mig nu. Jag, nattugglan, har jättesvårt för att lägga mig tidigt, som gärna sitter uppe till efter midnatt trots tidiga morgnar, och som varje morgon lovar mig själv att nu jävlar, ikväll blir det banne mig tidig läggning men när kvällen väl kommer sitter jag där igen och låtsas inte se klockan. Men de senaste veckorna har jag börjat känna mig så trött om kvällarna, så även denna kväll. Så nu tackar jag för mig, kryper ner i sängen, spelar lite Quizkampen och inväntar John Blund.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ljuvligt foto på en söt tjejja ♥..
Hoppas du fått ZzzZzzz gott inatt/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam