onsdag 6 mars 2013

Traderafix

IMG_6263

En av mina älsklingar tidigare idag.

Har precis lagt ut lite grejer på Tradera. Gick igenom en massa kläder och prylar förra veckan men har inte hunnit förrän nu. Passade på när barnen somnat och det tar ju sin lilla tid att skriva ihop allt och få det rätt. Ska lägga ut mer, bland annat klädpaket, men det får bli till helgen istället. Hoppas på lite bra bud, hade varit riktigt gott med lite extrapengar nu när barnen snart behöver vårjackor och kläder.

Nu ska jag dra tre glada vinnare innan sambon kommer hem från kvällsskiftet!

3 kommentarer:

Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma sa...

Tradera är verkligen en guldgruva :) Jag har köpt mycket till Zelda där. Man får riktigt fina kläder till en billig peng. Kram, Ingrid

Anonym sa...

Sötis Liam & så spännande med Tradera :)
/Kram

Unknown sa...

Så himla skönt att få lite utrensat och sedan kunna sälja det på tradera och få en slant för det, även om det är lite jobb med det.
Hoppas att du får in några tior för det..

Lena

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam