lördag 9 mars 2013

Mellofinal!

IMG_6594

Det blev en innelördag för oss idag. Hade planerat in en solig promenad till outleten men när jag och Nomi steg upp i morse var det iskallt, grått, blåsigt och snöigt. Så det sket sig, kan man säga.

Under kvällen har vi lagat middag, kycklingsallad och currysås, och Nomi har lekt som attan innan hon fick i sig lite kvällsmat och det var dags att nana för natten. Sen var det då dags; Mellofinalen! Brorsan och jag satt som på nålar i slutet och vi fick ju som vi ville; Robin vann! Har hejat på honom sen start och han var verkligen värd det. Grym låt och grym kille! HEJA!

Efter finalen ringde mina favoritkillar från Göteborg. Dom hade haft en bra dag med besök på bland annat Sjöfartsmuseet. Liam hade fått födelsedagspresent av Tobbe också, en legohelikopter, så han var nöjd. Men han saknade mamma och ville hem. Usch, jag hade gråten i halsen, saknar båda jättejättemycket. Men imorgon kommer dom hem igen, äntligen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt att dina killar har det bra & att de snart kommer hem :)
Ljuvligt foto på söta Nomi/Puss på kinden

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Skönt att grabbarna snart(nu?) är hemma :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam