onsdag 13 mars 2013

Nyheter från Kiviks Musteri

IMG_6849

Dessa godingar kom i ett paket häromdagen, en spännande nyhet samt en gammal goding i ny förpackning från Kiviks Musteri! Då Liam inte dricker saft på vardagar så sparas dessa tills på fredag istället, då ska vi provsmaka!

Populär fruktdryck i liten förpackning
Nu lanserar Kiviks Musteri sina omtyckta fruktdrycker i 25 cl-förpackning, perfekt för skolutflykten, barnkalaset eller picknicken. Dryckerna finns i tre olika smaker – päron, smultron och den nya smaken, blåbär
.

Naturlig bärdryck i on-the-go förpackning
Nyttig, naturlig och lätt att ta med. Nu lanserar Kiviks Musteri sin bärdryck Naturens Bästa i en ny och prisbelönt 33 cl-förpackning från Tetra Pak och blir därmed först ut på den svenska marknaden med förpackningen. Dryckerna som finns i smakerna blåbär och granatäpple är den perfekta mellanmålsdrycken för dig som vill leva lite sundare.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ooo..Såå gottit & Kivik är ju så fint/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam