lördag 30 mars 2013

I barnens påskägg

IMG_8132

Tänkte visa en liten sneak peek på vad som finns i barnens påskägg. Eftersom dom får godisfyllda ägg från farmor, gammelmormor och så vidare får dom istället lite leksaker och kläder av oss.

I Nomis ägg finns en fin pekbok med djur samt en söt mörkblå topp från Polarn O. Pyret. I Liams ägg finns ett linne från samma märke, en rosa vattenkanna som han blev kär i för ett tag sedan och ville ha, ett hopprep och en Bilar-tidning.

Dessa ägg ska gömmas i gammelmormors trädgård idag så Liam kan ut på påskäggsjakt!

4 kommentarer:

joi sa...

Fina påskägg! När man tänker efter vad man fyller äggen med är det ju betydligt bättre med saker än med 0,5 kg godis som en liten barnkropp försöker trycka i sig.
Blir roligt att se sen vad de tyckte :)

glad påsk

Fröken M - Vinn Edet Torky Flexible och en årsförbrukning papper ! sa...

Va mycke fint !! Här försöker vi oxå begränsa godis intaget så v fick ett helt gäng kinderägg - han vill nämligen bara åt innehållet och ger bort chokladen. Ett perfekt sätt att göra honom nöjd :)
Kram och GLAD PÅSK !

Anonym sa...

Underbart i PÅskäggen :)
/PåskPuss & Kram från mig!

En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma sa...

Vilka roliga ägg barnen fick :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam