fredag 8 mars 2013

En helg i Göteborg

IMG_6394

Den här grabben kommer jag sakna mig tokig efter i helgen. Han och pappsen ska åka till Tobias i Göteborg idag och kommer inte hem förrän på söndag eftermiddag. Så om en liten stund ska Nomi och jag skjutsa till tågstationen och vinka av dom.

Jag, Nomi och min brorsa ska ha en tjejhelg här hemma. Vi ska fläta varandras hår och ha Sex and the City-maraton. Eller nej, men nästan. Han ska bo här i helgen hos oss och vi ska ha jättemysigt med promenader, filmer, god mat och givetvis mello!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att du kommer sakna dig tokig efter söte Liam...Härligt med "tjejhelg" tillsammans med brorsan hihi Ha det riktigt mysigt/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam