söndag 24 mars 2013

Vecka 12 på Instagram

Lek med klossar.Från klossbygge till memo. Liam älskar sina spel från Alga Learning.!Liam och pappa spelar memo innan det är dags att gå till dagis!Barnen tittar på Tingeling och mamman lagar middag.Äntligen sovet hon, min lilla blomma. Hon har varit arg som ett bi hela eftermiddagen och kvällen. Trodde aldrig klockan skulle bli sju!Fynd till Nomi.Nomnom...En liten tjej som ska nana middag!Golvmoppen Bonzo på besök idag! ;)Mums!Gammelmormor är här idag ♥Nattar en liten tjej som varit på underbart humör hela dagen. Det tackar jag verkligen för!Dagens Liam: Molo och I dig denim :)Packat Nomis väska, hon ska vara hos mormor i några timmar :)Hos mormor!Nomi lämnad, då drar vi andra in till stan för lite mor-far-son-mys!Då har vi kollat på Croodarna. Första gången vi såg 3D också! :)Tacos och Gladiatorerna!Det var på tiden lille Wictor. Inte för att du är så liten längre ;) Vinn hela skiten nu!!YEEEEEES!Idag ska Liam på kalas! :)Liam är redo!Kaaalaaaaas! :)Liams lördagsgodis, lösgodisar och stjärnor. Lik förbannat nallar han gröna och rosa bilar ur min Ahlgrens-påse, men de vita får jag behålla i alla fall :)Earth Hour med yatzy och mys ♥Tror ni inte ungen får yatzy. I sexor. På första slaget. Jäkla unge! :)Mammas lilla goding.Liam fixar fika :)Här kommer Pippi Långstrump!Johan Falk och choklaaadpudding...

2 kommentarer:

Fröken M - Vinn 8 påsar naturligt påskgodis ! sa...

Det ser ut som om ni haft en riktigt HÄRLIG vecka :)
Kram

Anonym sa...

Underbara foto /Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam