tisdag 5 mars 2013

Presenter, fika och lite sång

Lagom till Liam kom hem från dagis med mormor fick vi besök av barnens gammelmorfar och bonusgammelmormor. Dom hade med sig en försenad present till sambon, en fin PO.P-body till Nomi och massor av motivstrumpor till Liam. Och så lite fika till kaffet.

Under kvällen har jag och barnen tittat på film, städat ur deras garderob, lekt på rummet, tvättat lite, fixat käk och bara tagit det lugnt. Nomi somnade gott klockan sju och Liam och jag satt uppe en timme till. Innan läggdags för honom tog jag fram den fina sångpåsen (från Liberos poängshop) som kom på posten idag. Jag tyckte det skulle passa bra till honom då han älskar att sjunga och gör det närmast hela tiden. Så vi hade en liten sångstund och han tyckte det var jätteroligt att plocka med de små figurerna och sedan sjunga om dom.

IMG_6055IMG_6081IMG_6084IMG_6087

3 kommentarer:

Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma sa...

Vad mysigt med besök och fika! Skoj med en sångpåse, jag har också funderat på om man skulle beställa en sån till Zelda till när hon blir lite äldre. Jag har så dålig fantasi själv när det gäller att hitta på sånger ;)

Anonym sa...

Så mysigt :)
/Kram på Er!

Vanilla sa...

Vad mysigt det låter! :-)

Nu finns tävlingen uppe med Alicemössorna, så kika gärna in! :-)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam