lördag 2 mars 2013

Kalas och mello

IMG_5809

Det blev ett trevligt litet kalas för barnens (bonus)gammelmorfar idag. De hade lagat kalkon till middag, ingen (absolut ingen) kan laga så god mat som min mormor. Riktigt gott var det! Sen bjöds det på efterrätt i två olika omgångar, först marängsviss och sen kaffe och tårta. Gissa om vi rullade därifrån sen? Ja, jösses. Nomi sov mest under besöket men Liam hade roligt. Han lekte med sina leksaker och ritade teckningar med gammelmorfar.

Just nu sitter vi ihoptjoffsade i soffan med en massa gottis och tittar på Mellons Andra Chansen. Håller tummarna för Robin!

3 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Det låter som en riktigt bra lördag :)

Junitjej sa...

Så mysigt!!

Jag funderar på en sak: Är det meningen att det ska vara en långsmal rektangel mellan mina inlägg? Rektangeln överlappar linjen.

Anonym sa...

Häääärligt :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam