lördag 30 mars 2013

Påskmiddag och äggjakt i Broakulla

Klockan två idag var det dags för ännu en påskmiddag, men denna gång hos barnens gammelmormor och gammelmorfar i Broakulla. Det bjöds på pannbiffar då sambon fått bestämma mat, han älskar mormors biffar. Och jag tror nästan att vi är de enda i Sverige som inte äter “traditionell” påskmat vid påsk, men vi känner oss fortfarande lite mätta på det sen jul, helt enkelt.

Efter middagen var det dags för äggjakt för Liam i trädgården. Lycka var bara förnamnet när han hittade ägg efter ägg! Förutom det stora från oss fick han ett godisfyllt ägg av gammelmormor samt tre kinderägg. Nomi fick en big size-påse majskrokar så hon är lika nöjd hon!

Till efterrätt gjorde gammelmormor sina goda danska æbleskiver doppade i socker och det bjöds även på smarrig tv-tårta. Efter fika, lek och kortspel hade klockan hunnit bli sex och det var dags för oss att bege oss hemåt. Men inte Liam, han ville så gärna stanna kvar och det fick han såklart för dom. Så han sover borta i natt, min lille äggletare!

IMG_8149IMG_8153IMG_8155IMG_8156

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå mysigt & vilken lycklig & söt kille :)
/Påskdagskram från mig!

Vanilla sa...

Vilken lycka! :-)

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Ja, han ser verkligen glad ut :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam