söndag 24 mars 2013

Lördagskväll hos oss

IMG_7823

Fredags- och lördagsmys är heligt hos oss. Och åh, vad jag älskar att bara får vara med min familj. Bara mysa och njuta av helgerna. Det finns Inget går upp mot det.

Ikväll har vi lagat middag ihop, jättegoda lövbiffsrullader med persilje- och rödlöksfyllning. Vi hann äta, natta Nomi och titta på halva Vem är smartare än en 5:e klassare innan det var dags för årets Earth Hour. Vi släckte ner, tände ljus och spelade Yatzy med Liam. Jättemysigt! Det var första gången han spelade det och han slog oss båda två. Yatzy fick han också – två gånger på en runda!

Efter Earth Hour hade vi liten sångstund innan det var dags för Liam att sova. Sambon och jag fortsatte fredagsmyset med filmen A Thousand Words och soffläge!

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Det där såg inte aaaalls gott ut :D

Anonym sa...

Låter härligt & såå underbart gottit det ser ut/Söndagskram från mig :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam