onsdag 6 mars 2013

Tingeling: Vingarnas Hemlighet

En film som går varm här hemma just nu är bland annat Tingeling: Vingarnas Hemlighet. Liam har alltid gillat Tingeling och har även de andra tredje filmerna. Filmen fick vi hemskickade cirka en vecka innan hans födelsedag, så det var en perfekt present att ge honom på 4-årsdagen. Minen alltså, han var riktigt lycklig (bildbevis) när han öppnade paketet!

Ikväll kommer tre glada vinnare framlottas och de kommer sedan få varsitt exemplar av denna charmiga film hemskickad. Har du ännu inte hunnit delta i min pågående tävling i samarbete med Disney – gör det då bums!

3 kommentarer:

Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11. sa...

Vi hyrde den här om dagen och samma här hemma så är Tingeling filmerna favoriter, så nu säger Viggo hela tiden att han vill se den nya Tingeling filmen, så måste köpa den!! :) Även jag gillar dom filmerna, så fina ju!

Anonym sa...

Ooo,ja lilla Tingeling ♥
/Kram

Fröken M sa...

Här håller vi tummarna för vinst så att vi kan få se slutet på en riktigt härlig och välgjord film :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam