torsdag 28 mars 2013

Skärtorsdag

IMG_7747ny

Min blomma förra helgen ♥

Det visade sig att Liam inte var magsjuk igår, det måste varit något annat. Och det är jag glad för, då kan vi fira påsk!

Under förmiddagen har jag städat inför långhelgen, sängarna renbäddades, det dammades, dammsögs och skurades. Och efter att barnen fått varsitt bad kom min mamma. Hon ville att Liam skulle sova över hos henne i natt, för första gången i hennes nya lägenhet. Och det fick han ju såklart. Så då passade vi på att ordna lite barnvakt för Nomi också, så att jag och min gubbe kan gå på bio i Kalmar på tu man hand. Vi ska se Johan Falk – Kodnamn Lisa och det ska bli himla spännande!

Nomi ligger nu och sover, jag ska fixa och packa det sista innan hon vaknar. Vid fyra kommer Simon, som varit och klippt sig, och hämtar oss. Sen åker vi till farmor i Nybro där Nomi ska vara i ett par timmar medans vi åker vidare till Kalmar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oooo,va gôtt att det inte var magsjuka :)
Så mysigt att gå på Bio...Johan Falk är ju såå bra!
Önskar er en fin start på PÅskhelgen/Kram

Psst...Måste ju pussa sötaste Nomi på lilla kinden mé...Ljuvlig foto,Agnes!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Skönt med lite egentid med biomys :) Glad påsk!

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma sa...

Men oh vilken fin bild. Så söt hon är.
Mysigt med biobesök på tu man hand.

Tummelisa sa...

ååå så söt!

Marie sa...

Gud vilka vackra ögon!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam