fredag 22 mars 2013

Vår fredag bland grottmänniskor och gladiatorer

IMG_7563

Liam är spänd på att åka till stan och se på bio!

Trots en natt med lite sömn (Nomifisan höll låda mellan tolv och tre) för både gubben och mig och en tidig uppstigning med barnen så har vi haft en toppenfredag, För vi ska ju inte klaga, Nomi sover ju jätteduktigt annars och antagligen var det bara en mardröm eller tandsprickning som höll henne vaken och gjorde det svårt att somna om.

Morgonen och förmiddagen gick i långsam, lagom takt. Sen framåt två var vi framme hos mamma i Lessebo. Hon fick vara barnvakt åt Nomi i några timmar för vi andra skulle på far-mor-son-mys i Växjö! Strax efter tre startade filmen Croodarna i Filmstaden och vi satt redo med våra 3D-brillor och hade popcorn, godis och dricka i högsta hugg. Allra första gången vi tittar på 3D och det var verkligen grymt häftigt! Filmen var riktigt bra också, spännande, rolig och lite sorglig. Liam verkade väldigt nöjd med sitt biobesök efteråt!

Ikväll har vi slängt ihop lite god tacos lagom till Gladiatorerna. Jag tittar inte på det annars, men ikväll när Wictor (en gammal skolkamrat) var med igen så kunde vi ju inte missa det. Och tog hem hela skiten gjorde han också, så kul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såå mysigt med bio & såå pirrigt busig söte Liam ser ut :)
/Kram på Er

Emelie - Mamma till Malte sa...

Malte har alltid sovit bra, när han var liten så fick vi höra att vi var så bortskämda.. men ibland när den där natten kom... så var man verkligen helt död dagen efter, haha. Men det blir ju så när kroppen är van vid mer sömn ;) Men men!!! Tur dom är underbar dom små liven :)

Hoppas Liam hade det kanon på 5årskalaset!!
KRAM

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam