tisdag 31 juli 2012

Tingsryd Marknad

IMG_6296

Vi trotsade den tråkiga väderprognosen och tog en sväng till Tingsryd där de för andra dagen i rad har marknad. Det var riktigt fint väder när vi kom, sol och uppehåll, men en stund senare spöregnade det som sjutton. Vi tog skydd på torget där gick in och åt lite mat. Under tiden blev det fint väder igen så en sväng till fick det bli.

Hittade jättesöta kläder till Nomi i ett av stånden, en body och ett par byxor med svampmotiv, som fick följa med hem. Annars handlade vi inget direkt. Simon fick sig en ny plånbok och Liam köpte mjukglass och en klubba för marknadspengarna han fått av gammelmorfar. Nöjd kille!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt & vilket underbart Foto på sötaste Liam ♥...
/Puss

Pappan Anders sa...

Vi hade finväder när vi åkte men det blev sämst när vi kom dit. Det hade varit mycket mer folk dagen innan så vi slapp iallafall att trängas :-)
Ha De!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam