fredag 27 juli 2012

Vi tar att en annan gång, Springsteen.

I höstas satt sambon som klistrad vid telefonen i närmare en timme och bad till Gud. Och på något märkligt sätt lyckades han skaffa fyra biljetter till Bruce Springsteen, två till oss och två till Tobias och Jennie.

Så var dagen kommen. Ikväll spelar han äntligen på Ullevi. Och visst såg jag fram emot hela spektaklet men jag får snällt stanna hemma. Och det gör jag så gärna också, det är ju inte Nomis fel att hon huxflux bosatte sig i min mage utan vår vetskap. Och jag har inget emot att umgås med henne och Liam istället. Sorry Bruce, vi får ta att en annan gång.

Sambon frågade om jag ville att han skulle stanna hemma, men jag vet ju hur länge han sett fram emot detta. Så strax efter tolv släppte vi av honom vid tåget i Lessebo och han kommer hem igen på söndag. Barnen och jag har en pappafri helg alltså men vi kommer klara oss fint ändå.

Kvällen kommer bli lugn. Vi ska laga lite mat och så köpte Liam popcorn i affären innan som vi ska ha till en film lite senare under kvällen. Jag gissar på att det blir Pippi Långstrump på de sju haven som är hans nya favorit. Imorgon funderar jag på att ta med dom ut på en sväng med bilen. Vart vi ska vet jag inte riktigt, kanske hälsa på någon. Eller om vi kanske skulle ta en sväng till utomhuspoolen vid badet. Vi får se, hur som helst går det ingen nöd på oss.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja,så kan de bli...
Ha en underbar kväll/helg & pussa Nomi & Liam från mig Kraaaaaaam

Carola sa...

Bruce var, som alltid, SUVERÄN! Båda kvällarna!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam