söndag 1 juli 2012

Fikagäster

IMG_3820

Liam fikar med sin mormor, bonusgammelmormor, gammelmorfar och pappa!

Min morfar Harry och bonusmormor Lucja kom och hälsade på idag. Första gången de träffar lilla Nomi och överöste henne med söta kläder och blommor i present. Liam fick lite gott han också, ett paket med vindruvor som han är tokig i och en stor chokladkaka.

Vi hann sitta ute på balkongen och fika i det fina vädret men sen kom ösregnet. Det bara vräkte ner så vi fick springa in igen. Men sen, bara en stund efter, var solen framme igen. Mycket märkligt väder.

Liam följde med sin mormor hem sen. De skulle mysa ikväll och så skulle han sova över till imorgon. För Simon, mig och Nomi blir det en lugn söndagskväll bara. Vi ska äta smarrig fläskfilégryta och sen ska gubben titta på fotboll Han har redan paxat tv:n så jag får väl kika på en film eller något under tiden. EM eller inte, jag vägrar titta på sånt skräp. Sådeså.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så myyyyysigt ♥...
/Puss & Kram

Anna - mamma till två prinsessor sa...

Jag håller med dig, fotboll kan man ju inte titta på! Hoppas du fick en mysig kväll ändå.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam