söndag 15 juli 2012

Utflykt till grannbyn

Vi hörde att det skulle vara loppis i Sävsjöströms Folkets Hus idag och tog en liten sväng dit. Men nja, det var faktiskt inget att ha och vi var väl inne i knappt två minuter. Istället åkte vi tillbaka till Lenhovda som vi passerat tidigare, köpte fika och körde till sjöparken för att ha picknick. Har aldrig varit där innan och det var ju hur mysigt som helst. En liten sjö med svanar och andra pippifåglar, en stor sjö med badplats och brygga och en härlig lekplats för Liam att busa i!

IMG_4913IMG_4928IMG_4924IMG_4920IMG_4959IMG_4933IMG_4968IMG_4927IMG_4937IMG_4962

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oooooooooooo...Ser Underbart ut/Kraaaaaaaaam från mig!

Vanilla sa...

Vad härligt det ser ut! Då blev det ju en lyckad utflykt ändå! :-)

Louise sa...

Den lekplatsen ser ut som om jag oxå kunde haft en hel del skoj där ;) skönt när inte himlen öppnar sig. Väldans less på detta sommarvädret. Ha en trevlig måndag!

✫Familjen Bus✫ sa...

Vilken rolig lekplats!
kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam