lördag 21 juli 2012

Shopping i Alvesta och Växjö

Vi har pratat länge, lääänge om att köpa en ny soffa till vardagsrummet. Den svarta hörnskinnsoffan vi har nu sjunger på sista versen och vi är båda riktigt trötta på den. Så idag tog hela lilla familjen en sväng till möbelvaruhuset i Alvesta för att kika runt lite. Hittade en U-soffa jag ville ha, men den var alldeles för lång så den hade inte fått plats. Efter att ha gått igenom det mesta i soffväg bestämde vi oss för att fundera på saken och kanske kika i några andra affärer också innan vi skulle bestämma oss. Men precis vid utgången fick jag se en stor mörkgrå tygsoffa med öppet avslut på ena sidan och divan på den andra. Sketasnögg! Så den och två nackstöd blev det till slut och både gubben och jag är jättenöjda och förväntansfulla! Den skulle komma in vecka trettiotre så vi får hålla oss i några veckor, men det är ju helt klart värt den väntan!

Efteråt stannade vi till en snabbis i Växjö för att leta efter en liten födelsedagspresent till en blivande 4-åring. Och så stannade vi och åt på Sibylla också innan hemfärd. Liam smaskade i sig sina köttbullar med stor aptit!

IMG_5300IMG_5308IMG_5302IMG_5295

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att ni hittat en soffa ni bägge gillar :)
Naw...Sååå söta foto på era godingar ♥...
/Puss

✫Familjen Bus✫ sa...

Mmm ser gott ut! Både köttbullar och mos, och lillskruttan som nanar så gott!

Sv: Typiskt när de inte blir som man vill. Jag ville amma Maja läängre än vad som blev med svante, istället blev de mkt kortare då de inte alls funka av olika anledningar :(

Visst är jag snäll! Det är så mkt roligare att ge bort än att välja det till sig själv.

kram kram

Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11. sa...

Gud vad roligt med ny soffa :) Lät som en soffa som jag vill ha nästan :D Vi är oxå efter en ny soffa... Vår "tillfälliga" soffa har blivit tillfällig alldeles för länge ;p

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam