måndag 9 juli 2012

Tre veckor gammal

IMG_4458

Myser i sin vagga efter besöket i stan och BVC..

Gubben, jag och Nomi har varit inne en sväng i Växjö idag, blev bara en snabbis för att hämta solskydd till babyskyddet och gubben skulle handla olja till motorcykeln. Ja, och sen köpte vi en liten sommarpresent till Liam också som jag ska visa sen.

På vägen hem stannade vi till på BVC för en liten kontroll. Vår lilla dam är ju tre veckor gammal idag och väger nu 3710 gram och huvudomfånget ligger på 37,2 cm. Hon växer alltså trots att det inte märks på henne, tycker vår lilla fågelunge är lika liten som den dagen hon kom. Och i jämförelse med Liam är hon ju väldigt liten då han vägde 3850 gram när han föddes!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Naw,sååååååå söt hon är/Puss på lilla kinden!

Cissi sa...

Så söt hon är! Helt bedårande!

Vanilla sa...

Så söt hon är! :-)

Måste bara fråga om ni är nöjda med bäddsetet? Jag har tittat på det och tycker att det är så fint! Men är det mjukt? Jag tycker andra bäddset från NG Baby har varit så stela...

Kram

Fia sa...

Ååå så söt =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam