torsdag 12 juli 2012

Skitväder. Igen.

Med strålande sol och lite go värme begav vi oss mot Kosta Outlet för att kika runt i affärer, blev också en hel del cravings efter fina kläder på barnklädesavdelningen. Aj, aj, aj. Sen tog vi en sväng till hyttgården, Liam ville så gärna åka rutschkana. Men tji fick vi. Ösregnet kom och vi fick istället trösta oss med en glass i glassbaren. Så typiskt, förbaskade regn. Liam fick istället “rastas av” när vi kom hem då det var uppehåll en kort stund!

Det här tråkiga jäkla vädret gör mig knäpp snart. Igår öste det ner hela eftermiddagen, kvällen och natten och åskade gjorde det också. Var är värmen? Jag vill sitta ute i solen utan att huttra eller bli blöt. Ett riktigt I-landsproblem, jag vet. Men det är inte kul när hela semestern regnar bort.

Imorgon drar vi till Leo’s Lekland och har bannemej skoj inomhus istället!

IMG_4615IMG_4619IMG_4624

1 kommentarer:

Anonym sa...

Trist med vädret men sååå söt liten Fotbollsspelare Liam är/Puss & Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam