tisdag 17 juli 2012

Tre långa nätter utan min älsklingsfis

IMG_5201

Godisgrisen äter glass hos gammelmormor!

Min mormor ringde i förmiddags och berättade att dom lånat en väns husbil och skulle åka över till Öland imorgon. De frågade även om Liam fick följa med och det tyckte jag lät som en bra idé. I alla fall tills det kom fram att han i så fall skulle vara borta i tre nätter, en natt hos dom i Broakulla och två nätter i husbil på Öland. Han har bara sovit borta i en natt som längst innan så jag var väldigt skeptisk till en början. Samtidigt tycker jag det är jättebra för honom att komma iväg. Det är väl inte så kul att bara vara med mamma och pappa jämt och gå hemma hela tiden. Men ändå. Tre nätter liksom. Eller är det jag som är jättelöjlig och hönsig?

Jag gav i alla fall med mig till slut, det är ju som sagt nyttigt för honom och jag vet att han kommer få jättekul. Och så får han ju träffa morbror Adde där uppe också! Men visst kommer det bli jobbigt de kommande dagarna. Och lägenheten kommer bli tyst.

Vi kom hem från Broakulla för en stund sedan. Usch, det var jobbigt att lämna honom. Inte för honom, han var jätteglad och förväntansfull inför husbilstrippen imorgon så honom går det verkligen ingen nöd på. Det är värre för en annan.

Mammas lille gulleplutt, hoppas dessa dagar går fort!

3 kommentarer:

Alfva sa...

Alla är ju så olika det där med att barn ska sova borta, redan förra sommaren fick Lilla A åka till mormor en vecka för att hennes dagmamma stängde och vi helt enkelt inte kunde få semester (6 veckor i sträck är liiite väl mycket att kräva). Och gick bra gjorde det ju såklart, men visst är det lite spännande/läskigt!
Kram

✫Familjen Bus✫ sa...

Tänk så glad du kommer bli när du får träffa Liam igen :)
Jag har slöppt lite och låtit Maja vara borta mer än ett dygn nu. förra veckan blev de 4 nätter, denna vecka 3 nätter. Niclas är på mc tur och jag jobbar, annars hade jag aldrgi gått med på att lämna bort mina kids så mkt. :(

kram kram

MansonDust sa...

Första gången är svårast. Sen inser man efteråt att "Hey, det gick ju bra!" :) Jag ska vara utan min 1-åring för första ggn nånsin denna helg. Åh.. saknad!! Men jag måste vila hjärnan, alla 4 barn ska i väg åt olika håll. Ska bli fruktansvärt skönt att inte vara mamma för en helg, för en gångs skull. Det var ÅR sen sist.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam