söndag 16 oktober 2011

Vår söndag

Vi har idag varit i Nybro hos Liams farmor och firat hennes födelsedag. Svärmor bjöd på en jättegod gryta med fläskfilé och kantareller och till efterrätt var det chokladtårta! Det blev en hel del bus och lek också, speciellt då faster Lisa hade med sig sin Bamse som älskar att kittla Liam med sin blöta nos och pussa honom i ansiktet!

Strax innan hemfärd blev det såklart ett litet stopp på lekplatsen utanför farmors lägenhet. Det var, med andra ord, en mycket nöjd Liam vi fick med oss hem som både fått leka av sig och äta massa god chokladtårta!

IMG_3994IMG_3984IMG_3991IMG_3987IMG_3986IMG_3982

3 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Mys mys!

Sv: Hihi bamsekramar är hon bra på att ge :)

Aha... Visst var den bra! Älskar verkligen att se ser så kära ut, och han är ju inte fy skam att titta på heller. hehehe

kram kram

Emma sa...

Jätte fina bilder ...

Camilla - Vardagslycklig sa...

Lyxigt att bli bjudna på middag!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam