måndag 31 oktober 2011

Fullspäckad förmiddag och slapp kväll

Liam var så snäll hela förmiddagen. Under tiden jag plockade ner ännu en liten del av vårt hem för att rengöra innan allt sedan packades ner i bananlådor satt han som ett ljus i soffan och tittade på film, lekte med sina leksaker och lallade runt för sig själv. Då är det inte svårt att hinna med mycket, vilket jag faktiskt gjorde. Bara en månad kvar till flytten, gott!

Vid halv ett stod vi däremot på busshållplatsen med morbror. Jag hade en tid på Vårdcentralen i Lessebo och brorsan var snäll och följde med. Under tiden jag var på mitt lilla möte hade Liam hittat till den roliga lekhörnan, så han gick det ingen som helst nöd på! Vi fick locka honom med fika på Peppe’s för att han skulle följa med när jag var färdig. Muta är okej ibland! Och visst var saften, chokladbollen och räkorna från mammas räkbaguette och morbrors räksallad smarriga!

IMG_4372IMG_4366IMG_4367IMG_4370

Lillskrutt ligger nu och sover efter en kväll med god middag och soffmys. Imorgon är det ju dagis igen, hoppas jag, så då gäller det att vara utvilad och på topp. Sambon och jag ska nu krypa ner i soffan för att titta på Pengarna på bordet och om vi orkar blir det kanske även Den som dräper. Sen läggdags!

1 kommentarer:

kaffehörnan sa...

så fina bilder du levererar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam