tisdag 18 oktober 2011

Bananer och ankor

IMG_4014Min bulle idag, finklädd i sin sagolika tröja från
Lily och Brorsan som han äntligen vuxit i!

Liam var en riktig busunge i morse. När jag gick in på hans rum för att väcka honom var han borta. Då hade han smugit sig ner i vardagsrummet, plundrat fruktskålen, skalat varenda banan, tagit ett bett i alla och spritt ut dom fint på hela bordet. Buse!

Förmiddagen, när Liam var på dagis, spenderade jag hos Eve i hennes nya lägenhet. Lille Nemo var hemma också, stackars liten var hostig. Vi hann med lite prat och lek med vovvarna innan jag begav mig hemåt igen för att sedan hämta Liam.

Just nu i skrivande stund ligger sambon i soffan och vilar, min stackars gubbe har ont i halsen och feber. Liam har också intagit favoritplatsen i soffan och tittar på Ducktales. Min bulle byter favoritfilm varje vecka och nu är det ankor som gäller!

5 kommentarer:

Sara, mamma till tre små troll sa...

Haha här hemma får vi gömma fruktskålen för att barnen inte ska länsa den på några minuter, men jag får väl vara glad för att dom gillar frukt :)

✫Familjen Bus✫ sa...

Hahaha... Dessa busbarn!
Krya på din gubbe! kram kram

✫Familjen Bus✫ sa...

Hahaha... Dessa busbarn!
Krya på din gubbe! kram kram

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Busigt! ;)
Hoppas mannen din snart är kry igen!

shoppingtokig mamma sa...

Snyggt ;-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam