tisdag 25 oktober 2011

En heldag i stan

IMG_4225Liamfisen i morse, redo för dagis!

Jag blev meddragen in till stan idag av mamma och Adde, så efter att ha lämnat Liam på dagis vid nio begav vi oss in till Växjö. Det blev ett himla rännande, först bland butikerna vid Grand Samarkand, därefter en god lunch på Markan innan vi gav oss på centrum också. Någon direkt shopping för min del blev det inte, förutom lite presenter till sambon då, det är ju både vår årsdag och fars dag i november. Så det känns skönt att ha ur världen, nu ska de bara slås in och gömmas väl också. Här ska jädrar i mig inte klämmas!

Det är inte varje dag jag åker iväg med bara mamma och bror, så det får vi göra om. Tyckte vi hade jättekul! Och det var en liten kille som blev himla glad också när vi alla tre stövlade in på dagis efter två för att hämta hem honom!

1 kommentarer:

ENDENISE - Mamma till 2 i December sa...

älskar jackan, så fin!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam