måndag 17 oktober 2011

Oväntat besök

IMG_3997

Efter dagis var Liam på dåligt humör, ingenting som dög. Så han surade ner sig i soffan med en film under tiden jag satte igång med middagen. Då fick vi plötsligt oväntat besök av Liams gammelmorfar och hans fru! Så när Simon kommit hem från jobbet åt vi middag ihop. Det var ju inget märkvärdigt vi hade att bjuda på, lite köttsoppa och nybakt fransbröd som sambon köpt med sig, men gott var det. Sen kom även Liams mormor och morbror med fika. Liams sura humör var som bortblåst, tänk vad lite gott fikabröd och små presenter som gammelmorfar köpt i Tyskland kan göra med en surpuppa!

3 kommentarer:

Emma sa...

Mysigt med besök får man knappt aldrig med föräldrar i 50-års åldern som kommit på att dom ska satsa på karriären och åka utomlands med mera !! Och alla släktingar bor 12 mil bort och kompisarna är så upptagna med sitt ...

Vanilla sa...

Mysigt! Man borde spontan-besöka varandra lite oftare! :-)

Kram

Sara, mamma till tre små troll sa...

Oväntat besök är nästan alltid det bästa besöket :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam