måndag 31 oktober 2011

Dagis stängt

IMG_4354 Innan avfärd idag!

Häromveckan fick jag syn på ett informationsblad som hängde på vår frys, på det stod det att dagis skulle vara stängt den 31 Oktober. I förbifarten berättade jag även det för sambon som såg lite fundersam ut, i det här huset är det ju han som har koll på alla viktiga datum och tider då jag är både förvirrad och glömsk. Jag kollade papperet lite nogare förra veckan bara för att se så jag inte missuppfattat helt, och då stod det att Öppna Förskolan var stängt den 31 Oktober. Inte dagis då alltså.

Men idag när Liam, jag och Diesel var framme på dagis, i tid och allt, upptäcker vi att det är tomt och dörren är låst. Grattis Agnes! Så det var inte mer att göra än pallra oss hem igen. Det gör såklart ingenting att Liam ska vara hemma idag, men jag känner mig faktiskt lite snuvad på en sovmorgon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk vad dagis är stängt jämt. Här var det ju stängt två dagar för någon vecka sen, vi är ju inte hemma och bara kan ta hem henne så hon fick åka bort istället. Inte henne emot dock.. ;)

Och de flesta bilderna där skärpan hamnar exakt rätt är det nog mer det faktum att jag har ett grymt objektiv snarare än att JAG kan ta kort - jag lovar. För när min sambo går igång på att berätta hur saker fungerar har jag somnat innan första meningen är avslutad... ;)

Hoppas ni får en underbar dag! Kram

✫Familjen Bus✫ sa...

Hehe fan vad trist :(

Sv: Visst var cykel ball! hihi :)
kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam