söndag 23 oktober 2011

Slut på denna vecka

IMG_4191 Liam läser saga för en trött och bakfull morbror
på kroppkakelunchen tidigare idag.

Vår söndagskväll har ägnats åt mys i soffan, vi har tittat på Aladdin och delat på en pizza tillsammans. Och innan nattning hoppade Liam och jag in i duschen. Så han är fin till dagis imorgon. Det går bara bättre och bättre med vår lille badkruka nu och han fortsatte blaska en bra stund efter att jag var färdig och hoppat ur duschen. Härligt!

Nu blir det strax sängen för sambon och mig. Han jobbar eftermiddag under kommande vecka så imorgon har Liam och jag sällskap till dagis! Om hans jobbiga och utdragna förkylning inte blivit värre vill säga.

2 kommentarer:

Andrea sa...

Älskar tröjan, lille Liam är hur tuff som helst i den.

Sv: Då kanske jag törs ge Villervalla-vinterjackan en chans som mellanjacka trots allt - de är ju så snygga! Jag tyckte förra årets vintervantar var helkassa, läckte och hade sig, men det kanske var måndagsexemplar ;) I övrigt är jag väldigt kär i de flesta Villervallakläderna och de dominerar rätt duktigt tillsammans med Nova Star i bägge ungarnas garderober :)

Nina sa...

Söt!
Länge sen jag kikade in här, hoppas allt är bra =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam