fredag 14 oktober 2011

Vår fredag hittills

IMG_3868Ute i solen!

Andra dagen med sovmorgon, Liam och jag trynade till tio. Så skönt! Lite tur att Liam är lika morgontrött som mig, fast det tar jag nog tillbaka när han kommer upp i tonåren.

Vi har väl inte hunnit med så jättemycket idag. Ätit långfrukost, umgåtts med mormor, varit ute och lekt i trädgården, städat lite och så. Sambon kommer hem från jobbet om en timme ungefär och då ska vi till Åryd och fixa lite bildelar och sen blir det en snabb tripp till Lenhovda också, har ju ett paket att hämta där!

2 kommentarer:

Emma Viklund sa...

Vilken underbar höstbild, blir så glad av den :) Söta Liam!

Louise - Williams mamma sa...

Liam har verkligen jättefina kläder alltid! Blir så inspirerad :) Nu köper jag nästan bara färgglada och mönstrade kläder till vår William :)

Läste att ni skulle till Åryd. Det ligger inte så långt ifrån där vi bor :) Bor ni också där i närheten tro?

Kram L

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam