onsdag 12 oktober 2011

Kvällsbus

Efter middag och disk bestämde Liam att vi skulle gå till lekparken. Jag och busungen gick dit direkt och en stund senare kom även pappa och Diesel som varit på hundpromenad först. Mörknade jättefort och blev riktigt kyligt (hösten är verkligen här nu) och efter några om och men lyckades vi få med honom hem efter både rutschkaneåkning och gungning. Han hade hellre velat leka där hela kvällen så det får kanske bli en sväng dit imorgon också, när det är lite ljusare!

IMG_3820IMG_3836IMG_3832IMG_3825IMG_3826IMG_3822

5 kommentarer:

Emma Viklund sa...

Härliga bilder :) Saknar verkligen att ha en lekpark här omkring :(

Sv: Känner igen det där!! Viggo förstod heller inte det där med att dra ner kallingarna innan pottan, hände många olyckor i kalsongerna, men när han var utan sprang han och satte sig, som att han blev "lurad" liksom :) Men han kom på det där sen :) Men ja, nu har vi blöja på, så tar vi av den ibland, eller låter han själv säga till när han vill gå på pottan, frågar han ibland, men "tvingar" honom inte, ska bli roligt när det kommer automatiskt, då han mer än gärna vill sitta på pottan eller t.om på toa :D

Fick faktiskt se på hemmafruarna, Joel ser med på det ;) Han är ingen fotbolls eller sportkille överhuvudtaget och det är jag så glad över :D Oftast ser vi på samma saker, blir lite mys/egentid för oss två på kvällarna då kidsen lagt sig :)

✫Familjen Bus✫ sa...

Åååh har Liam på sig villervallas vinterjacka :) Skitsnygg!



Sv: hihihi visst var de lite kul!
Tack! Kul att få några frågor att besvara på ibland :)

kram kram

Melissas Prinsar sa...

har du köpt vinter/höst jackan till Liam den som är lite tjockare eller är de den tunnare?
jag har nämligen bara haft dom vår jackorna VVs men funderat på en te höst/vintern men vet inte om dom är bra..va tycker du?

Veronica sa...

Hejsan! Jag var en av dom som vann Lejonkungen filmerna, och jag har inte fått dom än så jag undrar bara när dom kommer? :)

Agnes sa...

Melissa:

Liam har både Villervallas vårjacka och vinterjacka, på bilderna är det vinterjackan som han fick inviga i gårkväll då det var kallt :) Vi hade Villervallas vinterkläder förra vintern också (jacka, byxor, mössa, halskrage och vantar) och vi var jättenöjda så det fick bli deras vinterkläder även i år. Tycker dom är jättebra, varma, vind- och vattentäta. Och så otroligt snygga också! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam